JULEBORD PÅ STRANDEN 30
Ingen middag uten Atli på kjøkkenet. Ingen julesesong uten Jimmy bak baren. Og ingen kveld uten god stemning. Samle kollegaer, venner eller familie for årets julebord hos oss på Stranden 30.
Kjøkkensjef Atli Màr Yngvason (Pjoltergeist & Katla) har satt sammen tre menyer for sesongen. Alt laget med råvarer vi kjenner, og noen overraskelser på veien.
ÅRETS JULEMENY
- 
      
      
      
        
  
        
CHEFS CHOICE
TOTOPOS
Guacamole, salsa verde & salsa machaPIMIENTOS DE PADRON
DUMPLINGS
Pork & crabLAMB SHOULDER
Ras el hanout, muhammara, hummus & breadCRÈME BRÛLÉE
750 KR
 - 
      
      
      
        
  
        
CHEFS CHOICE PREMIUM
TOSTADA
Toro makrellstørjeSCALLOP XO
TURBOT
Grilled cabbage & Kalix-løyromREINDEER
Potato purée & winter truffleCHOUX CRAQUELIN
Romrosin-is & karamell1250 KR
 - 
      
      
      
        
  
        
JULEMENY
FORRETT
Sild, røkt laks, Västerbottenost og masse tilbehørHOVEDRETT
Velg mellom lutefisk, pinnekjøtt og ribbe
Med klassiske tilbehørDESSERT
Riskrem med rød saus1000 KR