
VELKOMMEN TIL STRANDEN 30!
På Aker Brygges mest solrike beliggenhet finner du oss bokstavelig talt på vannet.
Spis middag enten i Hekla: à la carte-restauranten vår, eller på Vågen: et lite hjørne med fast set meny med sjømat. Sammen med gjestene våre ønsker vi å skape den beste stemningen på brygga. Derfor ønsker vi alle velkommen: vennegjengen, kollegene, date’n og hunden!
HEKLA, VÅGEN ELLER TAKTERRASSEN
HEKLA
Både ute på brygga og inne i restauranten serverer vi en à la carte meny laget for deling. Vi vil at du skal smake på alt!
VÅGEN
Et område plassert ved siden av kjøkkenet. Her serveres Atlis faste hemmelige set meny på norsk kortreist sjømat!
TAKTERRASSEN
Nyt et glass i sola med utsikt over Oslofjorden
MAT & VIN
Vår kjøkkensjef Atli Màr Yngvason (Pjoltergeist & Katla), brenner for kortreiste råvarer hvor produktet får være stjernen! Et nordisk kjøkken inspirert av Atlis reiser til Kina, Thailand og Mexico – her lager vi digg mat.
Ingen skal bekymre seg for å gå tom for noe godt i glasset hvis Jimmy får bestemme. Vinkartet er stort nok for alle!
“KJØKKENET” & TAKET
Skal du arrangere kick-off, sommerfest, julebord eller bare ha en fest? Ta kontakt, så planlegger vi sammen!
Takterrassen og “kjøkkenet” i 2. etg (kapasitet: 35 pers) kan bookes privat.
Vi dekker bord for vinmakere, gjestespill eller ølsmaking. Følg nyhetsbrevet vårt for oppdateringer!
TAKTERRASSEN
SESONGEN STARTER HER!
Fra 17. mai holder vi åpent hver dag med sol i glasset, sjømat på fatet og byens beste stemning. Enten du vil skåle på taket, dele middag i Hekla eller nyte set meny i Vågen – Stranden 30 er klar. Er du?
BESØK OSS
We are open every day of the week!
Weekdays we open at 11 and close at midnight
Weekends we open at 12 and close at 02
Lunch: Monday - Friday 11-16, Weekends 12-16
Dinner from 16 every day
*The kitchen is open until 22
STAY IN THE LOOP
Ønsker du å få informasjon om popups, winemakers, arrangementer og andre happenings, smell in mailen din her: