JULEBORD PÅ STRANDEN 30

Ingen middag uten Atli på kjøkkenet. Ingen julesesong uten Jimmy bak baren. Og ingen kveld uten god stemning. Samle kollegaer, venner eller familie for årets julebord hos oss på Stranden 30.

Kjøkkensjef Atli Màr Yngvason (Pjoltergeist & Katla) har satt sammen tre menyer for sesongen. Alt laget med råvarer vi kjenner, og noen overraskelser på veien.

BOOK BORD TIL JULEBORD HER

ÅRETS JULEMENY

  • CHEFS CHOICE

    TOTOPOS
    Guacamole, salsa verde & salsa macha

    PIMIENTOS DE PADRON

    DUMPLINGS
    Pork & crab

    LAMB SHOULDER
    Ras el hanout, muhammara, hummus & bread

    CRÈME BRÛLÉE

    750 KR

  • CHEFS CHOICE PREMIUM

    TOSTADA
    Toro makrellstørje

    SCALLOP XO

    TURBOT
    Grilled cabbage & Kalix-løyrom

    REINDEER
    Potato purée & winter truffle

    CHOUX CRAQUELIN
    Romrosin-is & karamell

    1250 KR

  • JULEMENY

    FORRETT
    Sild, røkt laks, Västerbottenost og masse tilbehør

    HOVEDRETT
    Velg mellom lutefisk, pinnekjøtt og ribbe
    Med klassiske tilbehør

    DESSERT
    Riskrem med rød saus

    1000 KR